Manisa Saruhanlı’da altyapı çalışması


Gündem 1.07.2021 17:30:00 0
Manisa Saruhanlı’da altyapı çalışması

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlar ile mahallelerin taleplerine çözüm üretiyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi Mahallesi de adeta dönüşümü yaşıyor.

MANİSA (İGFA) - Manisanın Saruhan ilçesi İshakçelebi Mahallesinde ilk olarak 7 kilometrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışması yapıldı. Tamamlanan çalışmanın ardından ana şebeke hatlarında yenileme işine başlandı.

16 kilometre kanalizasyon, 11 kilometre içme suyu hattının da sağlıklı hale getirilmesinin ardından 150 bin metrekare üstyapı işi hayata geçirilecek. Ayrıca, mahallenin evsel nitelikli atıksularının arıtılması için kanalizasyon hattının bağlantısı Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisine yapılacak.

100 ve 300 tonluk içme suyu deposu ile içme suyu arıtma binası da kazandırılacak olan mahallede betonarme imalatlar tamamlandı. Hayata geçirilen çalışma ile hanelere daha sağlıklı bir sistem üzerinden içme suyu ulaşması sağlanacak.


YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor
Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu