Manisa Soma’da Heciz’e hizmet ziyareti


Gündem 16.06.2021 16:30:00 0
Manisa Soma’da Heciz’e hizmet ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yetkililerinden oluşan heyet, Soma ilçesine bağlı Heciz mahallesinde mahalle muhtarı ve mahallelilerle bir araya geldi.

MANİSA (İGFA) - Manisanın Soma ilçesine yapılan hizmet ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yatırımlarıyla Heciz Mahallesinin çehresinin değiştiğini belirten mahalle sakinleri, yetkililere teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet, Somanın Heciz Mahallesine ziyarette bulundu. Muhtar Özan Kıran ve mahallelilerle buluşan Büyükşehir yetkilileri, mahallede yaşayan kadınlarla da sohbet etti.
Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yaptığı yatırımlarla, kırsal mahallelerin de şehir merkezlerinden bir farkının kalmadığını belirten Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ihtiyaçlar doğrultusunda yatırımlara devam ettiklerini söyledi.


Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi
Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret
İnşaat faaliyetleri halen pozitif İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı