Manisa Soma’da yol geçişleri güvenli hale geliyor


Gündem 17.06.2021 16:00:00 0
Manisa Soma’da yol geçişleri güvenli hale geliyor

Manisada Soma ilçesine bağlı Evciler ve Zafer mahallelerindeki dere geçiş noktalarında menfez çalışması yaparak yol geçişlerini güvenli hale getirdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirmek ve her türlü can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Soma ilçesine bağlı Evciler ve Zafer mahallelerinde iki farklı dere üzerindeki geçiş noktalarında toplamda 9 adet kutu menfez çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile yol geçiş noktaları güvenli hale getirilirken, yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkınlara karşı önlem alındı.
Evciler Mahalle Muhtarı Ünal Ünlü, ulaşımın güvenli hale gelmesinden ötürü Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu