Manisa Spil Dağı’nda ‘güvenli yol’ çalışması


Gündem 30.05.2021 15:30:00 0
Manisa Spil Dağı’nda ‘güvenli yol’ çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spil Dağı Milli Parkı’na ulaşımı kolaylaştırmak ve trafikte güveni sağlamak amacıyla başlattığı yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA (İGFA) - Manisada Spil Dağı Milli Parkı’ndaki yol genişletme çalışmaları sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, 3 kilometrelik kayalık kesimdeki zorlu çalışmaların 2 kilometrelik kısmı tamamlandı.
Manisa’nın yanı sıra İzmir’den de ziyaretçi akınına uğrayan Spil Dağı Milli Parkı’nda devam eden faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Doğa meraklılarının sıklıkla ziyaret ettiği Spil Dağı’nda başlattığımız yol genişletme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yolun kayalık kısmının 3’te 2’sini genişlettik. Kayalık kısımdan sonra buradaki çalışmalarımız daha hızlı ilerleyecek. Yaz mevsimi ile birlikte daha fazla ziyaretçinin geleceği Spil Dağı Milli Parkı’na ulaşımı kolaylaştırmak ve trafikteki güvenliği arttırmak için faaliyetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.


"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor