Manisa Turgutlu’da 25 milyon liralık altyapı yatırımı


Gündem 11.07.2021 13:30:00 0
Manisa Turgutlu’da 25 milyon liralık altyapı yatırımı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı ve Yeniköy mahallelerini kapsayan 25 milyon TL’lik yatırımla 28 kilometre kanalizasyon, 31 kilometre içme suyu hattı, 250 bin metrekare kilit parke taş döşemesi ve 600 metreküplük içme suyu deposu çalışmalarına devam ediyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği projeler ve yaptığı yatırımlar ile mahallelerin sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı ve Yeniköy mahallelerine tarihlerinin en büyük yatırımları yapılıyor.

Yeniköy Mahallesinde altyapı çalışmaları tamamlanırken üstyapı çalışmalarında ise sona yaklaşıldı. Belde belediyesinden mahalleye dönüşen Urganlı’da ise altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Urganlı ve Yeniköy mahallelerine içme suyu sağlanacak olan 600 metreküplük içme suyu deposunun inşasına da devam ediliyor. Proje kapsamında Urganlı, Yeniköy ve Akçapınar mahallelerinin evsel nitelikli atık suları kollektör hattı sayesinde Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisine taşınacak. Çalışmalar tamamlandığında 25 milyon TL yatırımla 28 kilometre kanalizasyon, 31 kilometre içme suyu hattı, 250 bin metrekare üstyapı ve 600 metreküplük içme suyu deposu inşası yapılmış olacak.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...