Manisa’ya bir yılda 23 HİS göleti kazandırıldı


Gündem 14.07.2021 13:30:00 0
Manisa’ya bir yılda 23 HİS göleti kazandırıldı

Hayvan İçme Suyu (HİS) göleti çalışmalarıyla üreticilere destek olmaya devam edilirken son bir yıl içerisinde 23 adet yeni HİS göletini üreticilerin hizmetine kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, 116 gölette ise bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, mera alanlarında otlak ve yaylalarda yayılan hayvanların su ihtiyacını karşılamak için hizmetlerine devam ediyor.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, topografik, jeolojik ve hidrolojik koşulların elverişli olduğu alanlarda, HİS göletleri yapımı ile üreticilere desteğini sürdürüyor.

Son bir yıl içerisinde 23 adet yeni HİS göleti yapımını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplamda 116 adet gölette ise bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında yılsonu hedefleri hakkında bilgi veren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, "2021 yılı sonuna kadar 35 yeni HİS göleti yapımını, 175 adet mevcut HİS göletinde ise temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.


Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet