Manisada atıl alanlar yeşilleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, Güzelyurt Mahallesi 5774 Sokak’ta 15 bin metrekarelik atıl alanda gerçekleştireceği peyzaj projesi öncesi zemin dolgu çalışmalarına başladı.


Gündem 2.04.2021 14:30:00 0
Manisada atıl alanlar yeşilleniyor
MANİSA (İGFA)- Manisa’daki atıl alanları yeşil alanlara dönüştürmek için yoğun çalışmalar gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde de önemli bir çalışma daha başladı. 5774 Sokak’ta 4 adada 15 bin metrekarelik atıl alanda, peyzaj uygulaması öncesi toprak dolgu düzenlemeleri yapılıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünnün talimatları doğrultusunda çalışmalarını başlattıklarını söyleyerek; “5774 Sokak’ta, 15 bin metrekarelik alanda çimlendirme yapacağız ve çınar ağaçları ekerek, atıl alanı yeşil alana dönüştüreceğiz. Ekiplerimiz şu anda alana kum çekiyorlar. İş makineleri ile zemin üzerinde dolgu çalışmalarımızı yapıyoruz. Çalışma tamamlandığında 15 bin metrekarelik kötü görüntü oluşturan alanı, peyzajıyla dikkat çeken bir hale dönüştürmüş” dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı