Manisada çevreci yatırıma uzaktan okuma sistemi

Manisada Soma’daki hava kirliliğini azaltmak ve konutları ısıtmak amacıyla Bölgesel Isıtma Sistemleri’ndeki filtrasyon ve uzaktan okuma sisteminin geliştirilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.


Gündem 28.03.2021 16:00:00 0
Manisada çevreci yatırıma uzaktan okuma sistemi
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesinde de önemli çalışmaları hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte bu kapsamda Soma ilçesinde bir takım temaslarda bulundu. Heyet ilk olarak Anadolu Birlik Holding tarafından işletilen Soma Termik Santralini ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık İşleri Müdürü Can Doğan Cansever’in de hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak Soma Termik Santral Üretim Direktörü Mehmet Öksüzler, İdari ve Mali İşler Direktörü Güvenç Erdoğan ile görüşüldü. Büyükşehir Belediyesi heyeti daha sonra Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’ni ziyaret etti. ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK Başkan Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen çevreci projeye bugüne kadar yaklaşık 180 milyon liralık yatırım yapıldığını aktaran Uğur Topkaya, “Hava kirliliğinin azaltılması ve konutların ısıtılması noktasında oldukça büyük önem taşıyan Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’nde filtrasyon ve uzaktan okuma sistemlerinin hangi aşamada olduğunu değerlendirdik. Sistemin sağlıklı işlemesi, halkımızın hayatını kolaylaştırması ve yaşam kalitesini arttırması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı