Manisada kanal arıza ekiplerine yeni hizmet binası

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisalılara kaliteli ve kesintisiz hizmet verebilmek adına faaliyete geçirilen Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı Kanal arıza ekiplerinin yeni hizmet binasını yerinde inceledi.


Gündem 14.04.2021 10:00:00 0
Manisada kanal arıza ekiplerine yeni hizmet binası

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı kanal arıza ekiplerinin yeni Hizmet Binasını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapılan inceleme ziyaretine MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer, Gökhan Çevik, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Bahadır Belek, Şube Müdürleri ve Kanal ekipleri yer aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün büyük destekleri ile Kanal ekiplerinin yeni hizmet binasını faaliyete soktuklarını belirten Genel Müdür Burak Aslay, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına kazandırılan kanal ekiplerinin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Düzenli ve güzel bir ortamda ekipleriyle birlikte ele ele daha verimli şekilde çalışacaklarını kaydeden Aslay,  "Tam kapasiteli kullanacağımız yeni binamızda personelimizin rahatlığı ve ekipmanlarımızın korunması bizler için çok önemliydi. Hayırlısı ile artık yeni yerimizde faaliyete geçtik" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi