Manisalı Bayram, Maratonİzmirde beşinci oldu

Katıldığı her yarışta fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Ahmet Bayram, Maratonİzmir’i de boş geçmedi.


Gündem 12.04.2021 16:30:00 0
Manisalı Bayram, Maratonİzmirde beşinci oldu

MANİSA (İGFA) - Türkiyenin yanı sıra Kenya, Etiyopya, Bahamalar, Romanya ve Ruanda’dan da sporcuların mücadele ettiği yarışta Ahmet Bayram, yaş kategorisinde zirvede yer almayı başardı.

İzmir en önemli spor organizasyonlarından biri olan Maratonİzmir, bu yıl 2. kez düzenlendi. Türkiyenin yanı sıra Kenya, Etiyopya, Bahamalar, Romanya ve Ruandadan atletlerin mücadele ettiği yarışta Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarılı sporcu Ahmet Bayram temsil etti. 42 kilometrelik zorlu parkuru, 2 saat 38 dakikada tamamlamayı başaran Bayram, yaş kategorisinde zirvede yer aldı. Genel klasmanda da 18. olan Bayram, yarışmaya katılan Türk sporcular arasında da 5. oldu. Önemli spor organizasyonundan başarıyla dönen Bayram, kendisine sağlanan desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ne teşekkür etti.


İstanbullulara hava uyarısı! İstanbullulara hava uyarısı!
Manisa'nın hedefi galibiyet Manisa'nın hedefi galibiyet
Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı? Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı?
Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti
“Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız” “Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız”