Manisalı judocu Zilan Ertem, ilk günde bronzu kaptı


Gündem 19.07.2021 09:30:00 0
Manisalı judocu Zilan Ertem, ilk günde bronzu kaptı

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu judocu Zilan Ertem, Milli takım kadrosunda mücadele ettiği Avrupa Ümitler Judo Turnuvası’nın ilk gününde 40 kiloda bronz madalya kazandı. İlk günde Milli Takım 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile başarılı bir performans sergiledi.  

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu Zilan Ertem, Avrupa Ümitler Judo Turnuvasında, Manisalıların gururu oldu. 40 kiloda mücadele eden Zilan Ertem, bronz madalya mücadelesini kazanarak turnuva üçüncüsü oldu.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleştirilen Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda ilk gün tatamiye çıkan judocularımızdan erkekler 60 kiloda İbrahim Demirel altın, kadınlar 44 kiloda Nurten Doğrusoy gümüş, 40 kiloda Zilan Ertem ve 44 kiloda Zeynep Betül Sarıkaya bronz madalya ile kürsüde yer aldılar. 29 ülkeden, 200 kadın ve 203 erkek judocunun katıldığı organizasyonda İbrahim Demirel finalde Macar rakibi Aron Gabor’u ipponla yenerek altın madalyayı kazandı.

Kadınlarda Doğrusoy finalde İsveçli Tara Babulfath’a yenildi ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Zilan Ertem ve Zeynep Betül Sarıkaya bronz madalya mücadelelerini kazanarak üçüncülük kürsüsüne çıktılar.


Son iki haftada 75 terörist etkisiz! Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
Dünya şampiyonu pilottan istikrarlı mücadele! Dünya şampiyonu pilottan istikrarlı mücadele!
Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
İzmir'de konut satışlarında artış İzmir'de konut satışlarında artış
BaşkentRay'da rekor BaşkentRay'da rekor