Manisalı judoculara ‘milli’ davet


Gündem 30.05.2021 15:30:00 0
Manisalı judoculara ‘milli’ davet

Manisa Büyükşehir Belediyesporun başarılı judocuları Öznur Efe, Gülşen Tanrıkulu ve Zilan Ertem, Milli Takım kampına katıldı.

MANİSA (İGFA) - Türkiye Judo Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Avrupa Kupası Kampı 25 Mayıs tarihinde Ankara’da başladı. Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde başlayan ve 18 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampa Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcuları Öznur Efe, Gülşen Tanrıkulu ve Zilan Ertem de katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, sporculara gelen milli kampa davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sporcularımızın kamp dönemini başarılı bir şekilde geçireceklerine inanıyorum. Bu kamplar judocularımızın gelişimi için de önemli. Pandemi öncesinde gerçekleşen müsabakalarda aldıkları madalyalarla hepimizi gururlandıran sporcularımızın, önümüzdeki süreçte de hem kulübümüzü hem de ülkemizi başarıyla temsil edeceklerini düşünüyorum" dedi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı