Mardin Midyat’ta down sendromlu İbrahim’e doğum gününü sürprizi


Gündem 13.07.2021 16:30:00 0
Mardin Midyat’ta down sendromlu İbrahim’e doğum gününü sürprizi

Mardinin Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçede yaşayan down sendromlu 11 yaşındaki İbrahim Özcanı evinde ziyaret ederek, doğum gününü kutladı, bisiklet hediye etti.

Şehmus EDİS (Mardin İGFA) - AK Partili Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, down sendromlu İbrahim Özcan’ı Bağlar mahallesindeki evinde ziyaret ederek, doğum günü kutladı.  Doğum günü pastasını ve en büyük arzusu olan bisikletini alarak kardeşleri ve arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı.  Bisiklet sürmesine yardım etti. Pastayı birlikte kesip paylaştılar.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, kendilerin e ulaşan down sendromlu İbrahim’in doğum gününü kutlamaya geldiklerini ve sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Başkan Şahin, Midyat Belediyesi olarak her zaman down sendromlu ve engellilerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Down sendromlu İbrahim’in annesi Saime Özcan ise, Belediye Başkanı Veysi Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Şahin’in doğum günü ziyaretinin ardından apartman sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekti. Gençlerle sohbet ederek sorun ve taleplerini aldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi