Mardin Valisi Sivrice Cami’ni açtı


Gündem 19.06.2021 09:00:00 0
Mardin Valisi Sivrice Cami’ni açtı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Midyat ilçesinde inşa edilen Sivrice Cami’nin açılış törenine katıldı.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Hayırsever Altunkaya ailesi tarafından Mardinin Midyat’ın Sivrice Mahallesinde yapılan ve 1000 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin açılışına Vali Demirtaş’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, ilçe kaymakamı Tekin Dundar, Cumhuriyet Başsavcıs Burak Olgun, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, hayırsever Altunkaya ailesi, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Caminin hayırlı olması temennisinde bulunan ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, şunları kaydetti: “Altunkaya şirketler grubunu tebrik ediyorum. Hakikaten köylerine bir vefa örneği göstermişler. Gençleri ve çocukları açılışta aramızda görmek çok güzel. İnşallah bundan sonra da çocuklarımız ile gençlerimiz hep böyle camiye gelerek İslam’ı, dinimizi ve ahlak kurallarını öğrenirler. İmamlarımıza, vaizlerimize, vatandaşlarımıza ve muhtarımıza çok büyük görevler düşüyor; bu çocukların camiye gelmelerini teşvik etmemiz lazım. Katkıda bulunan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin.”


Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...