Mardin Zabıtasından Ramazan denetimi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan Ayı dolayısıyla kent genelinde denetimlerde bulundu.


Gündem 14.04.2021 16:30:00 0
Mardin Zabıtasından Ramazan denetimi

MARDİN (İGFA) -  Mardin Büyükşehir Belediye Zabıta ekipleri, Ramazan Ayı dolayısıyla halk sağlığı için denetimlerini yoğunlaştırdı. Bu kapsamda, şehir içi ve şehirlerarası toplu taşıma araçları ile birlikte semt pazarlarında ve halkın yoğun olarak bulunduğu alanlar, hal, otogar, park ile tüm yaşam alanlarında denetimlerini yapan ekipler, vatandaş ve esnafı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyararak olası risk unsurlarını ortadan kaldırmaya çalışıyor.

Yeni tip Koronavirüs tedbirlerine uymayan veya gevşeklik gösteren işyerlerine cezai işlem ve tebliğat yapan ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla market, fırın ve benzeri iş yerlerinde denetimlerini sürdüreceği öğrenildi.  Zabıta ekipleri ayrıca, toplu taşıma araçları ile halk pazarlarında, vatandaşa yönelik maske dağıtımına devam ediyor.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!