Mardinde öncelikle su ve yol sorununu çözecek

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ilçe belediye başkanları ile bir araya gelirken, yapılan veya planlanan hizmetler ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.


Gündem 2.04.2021 18:30:00 0
Mardinde öncelikle su ve yol sorununu çözecek

MARDİN (İGFA) - Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Salonunda gerçekleşen toplantıda 2021 yılında yapılması planlanan ve öncelikli hizmetlerin değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, MARSU Genel Müdürü Abdüsselam Altunkaynak ve Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan katıldı.

Kente geldiği günden bu yana Mardin ve tüm ilçelerindeki hizmetleri samimi ve şeffaf bir şekilde yaptıklarını belirten Vali Demirtaş, "Elimizdeki tüm imkânlar ile ilçelerimiz arasında ayrım yapmadan eşit şekilde vatandaşımızın ayağına kadar hizmet götürüyoruz. Yapılan tüm yatırım ve harcamalar da açık ihale yöntemiyle hareket ediyoruz. Belediyeyi devraldığımızdan bu yana attığımız adımlar bizlere olumlu geri dönüyor. Ekip arkadaşlarım ile birlikte kaynaklarımızı en doğru şekilde harcamak üzere sürekli istişareler yapıyoruz. Bütçemizin büyük bir bölümünü yatırıma harcayacağız. Özellikle yol ve su konularında bu sene çok büyük hedefler koyduk. İnşallah, Allah nasip ederse yol ve su konusunu bu sene sorunsuz bir şekilde gündemimizden çıkaracağız’’ diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!