Marmaris’teki yangın hemen her yerde!


Gündem 31.07.2021 09:30:00 0
Marmaris’teki yangın hemen her yerde!

İlk 2 günde yaklaşık 8 Bin hektar ormanlık alanın yandığı Marmaris’teki yangın devam ediyor!

MUĞLA (AjansCANKA) -  Marmaris Siteler Mahallesi Şirinyer mevkiinde önceki gün aynı anda üç yerde başlayan orman yangını, hava ekipmanlarının yetersizliğinden ötürü bugün de devam ediyor.

Perşembe günü başlayan yangının kısa sürede söndürülmesi beklenirken,  havadan müdahalenin yetersiz olmasından dolayı, önce İçmeler Beldesi  Mahallesi, Turunç Beldesi Mahallesi, Osmaniye Köyü Mahallesi,  Bayır Köyü Mahallesi, Turgut Köyü Mahallesi, Orhaniye Köyü Mahallesi ve son olarakta Asparan mevkiinde yoğunlaşarak, Marmaris’in hemen her yerinde devam etti.

Yangının çıktığı ilk gün hava desteğinin yetersiz kalışı yangının büyümesinde etken olurken, ikinci gün sabah saatlerinde bir uçak ve 3 helikopterle yapılan hava desteğiyle yangın kısmen de olsa kontrol altına alındı. Geç kalan tedbirler sonucu Marmaris Orman yangını, yeni alevlenmeler sonucu Asparan mevkii ve Armutalan Mezar gediği mevkiinde yeniden başladı.


‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı
Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler