Gündem

Gündem Haberleri

MASKİ bayrama hazır


Gündem 18.07.2021 17:30:00 0
MASKİ bayrama hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince kesintisiz su temini için görevinin başında olacak.

MALATYA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Genel Müdürlüğün Kurban Bayramı süresince herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için nöbetçi ekipler oluşturduğunu kaydederken, “Ekiplerimiz, içme suyu ve atık su tesislerinde oluşabilecek her türlü arızaya karşı önlemlerini aldı. Kanalizasyon ve içme suyu arıza ekiplerimiz, olası sorun ve sıkıntılara anında müdahale edebilmek amacıyla hazır bekleyecek” dedi.  

KARATAŞ: SUYUMUZU TASARRUFLU KULLANALIM                          

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, yaşanan kuraklık nedeniyle suyun tasarruflu kullanılması çağrısında da bulunarak, küresel ısınma ve iklim değişikliğinin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de özellikle son yılların en kurak dönemlerinin yaşanmasına sebep olduğunu kaydetti. Karataş, “Vatandaşlarımızdan ricamız suyu boşa harcamayalım. Gereksiz kullanımdan uzak duralım. Gelecek nesillerimiz için suyumuza sahip çıkalım” diye konuştu.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı