MASKİ’den Gökköy Mahallesi’ne ziyaret


Gündem 1.08.2021 16:30:00 0
MASKİ’den Gökköy Mahallesi’ne ziyaret

MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli ilçesine bağlı Gökköy mahallesine bir ziyarette bulundu. Mahalle Muhtarı Cahit Urf ve mahallelilerle bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılan hizmetlerin takibi ve vatandaşların memnuniyeti için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, MASKİ Salihli İlçe Şefi Emin Dikici ile birlikte Salihli ilçesine bağlı Gökköy mahallesine bir ziyarette bulundu. Mahalle Muhtarı Cahit Urf ve mahallelilerle bir araya gelen Daire Başkanı Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergünün selamlarını ileterek, Başkan Ergünün hediyelerini Muhtar Urfa takdim etti.

Daire Başkanı Çakır, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Mahallesine yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Urf Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergüne selamlarını iletti.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!