MASKİ mezarlık çeşmelerine özel bakım yaptı


Gündem 18.07.2021 11:30:00 0
MASKİ mezarlık çeşmelerine özel bakım yaptı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki mezarlıklarda bulunan çeşmelerin bakım ve onarımını gerçekleştirerek, çeşmeleri Kurban bayramına hazırladı.

MANİSA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşan bayram nedeniyle mezarlıklarda yer alan çeşmelerdeki çalışmalarına hız kazandırdı. Manisa merkez ve ilçelerdeki kabristanların çeşmelerinde bakım-onarım çalışması yapan MASKİ ekipleri, Manisa’nın 17 ilçesindeki mezarlıkları gezerek çeşmelerin akıp akmadığını kontrol etti.

Onarım gerektiren çeşmelerin tamirini yapan ekipler, vatandaşların kabir ziyaretinde mağdur olmaması için suların sorunsuz şekilde akmasını sağladı. Çalışmaları Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş da takip etti. Yaptığı çalışmalarla çeşmelere kesintisiz su temin eden MASKİ sayesinde, bayram dolayısıyla ailelerinin ve sevdiklerinin mezarlarını ziyaret edecek olan Manisalılar suyu rahatlıkla kullanabilecekler.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı