MASKİ, vatandaşın memnuniyeti için çalışıyor


Gündem 5.07.2021 17:00:00 0
MASKİ, vatandaşın memnuniyeti için çalışıyor

Kuruluşundan bu yana 17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaş odaklı yapmış olduğu hizmetlerle gerek elektronik posta gerekse 185 Numaralı Çözüm Merkezi ve sosyal medya üzerinden gelen taleplere yapılan geri dönüşler sonrasında Manisalılardan teşekkür mesajları yağdı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile Manisalıları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda 17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğüne farklı platformlardan gelen taleplere kısa sürede dönüş sağlanarak çözüme ulaştırıldı. Çözüme ulaştırılan talepler sonrasında vatandaşlar tarafından gerek elektronik posta üzerinden gerekse de 185 Numaralı Çözüm Merkezi ve sosyal medyadan teşekkür mesajları yağdı.

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, il genelinde mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını söyleyerek, altyapıdan üstyapıya, atıksu arıtma tesislerinden dere ıslah çalışmalarına, içme suyu sondajlarından içme suyu depolarının bakım onarımlarına kadar hizmet alanımızda yer alan tüm konularda yatırımlarımıza devam ettiklerini söyledi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor