Gündem

Gündem Haberleri

MasterChef’te stüdyo alev aldı


Gündem 18.07.2021 16:30:00 0
MasterChef’te stüdyo alev aldı

Sezona hızlı şekilde başlayan MasterChef yarışmasında büyük bir kazanın eşiğinden dönüldü. Üçlü eleme turunda yemek yapan yarışmacı Şükrü Özsarının yemek yaptığı sırada tenceresi alev aldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChefte üçlü düelloda yarışmacılar mücadele verdi. Son bölümde şefler yarışmacılardan karnıyarık ve pilav yapmasını istedi. Heyecanına tüm hızıyla devam eden yarışmada Mehmet Ürker, Şükrü Özsarı ve yarışmacı Hamza karşı karşıya geldi.

Mehmet birinci olacağını iddia ederek rakipleri için “Seneye gelirler” derken, Hamza ise “Diğer yarışmacılar bilmiyorlarsa workshop vereyim” şeklinde konuşarak rekabeti artırdı.

Dakikalar ile yarışan yarışmacılar elinden geleni yaparken yarışmacılardan Şükrü’nün ocak üstündeki tenceresi bir anda alev aldı. Yarışmacı, alevler içinde kalan tenceresini söndürüp yemeğini yapmaya devam etti.

Korku dolu anlar yaşayan Danilo Zanna yarışmacıya “Neredeyse yakıyordun stüdyoyu” diyerek çıkıştı. Ardından ise Danilo Şef yarışmacının hızlı müdahalesinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

Yarışmacı Mehmet ise kısıtlı sürede hızlanmaya çalışırken acele ile yağ şişesini yere düşürdü. Üçlü arasında ilk elenen isim Mehmet Ürker, ikinci elenen ise Şükrü Özsarı oldu. Hamza ise üst tura çıkan isim oldu.

,


ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!