Masumlar Apartmanı’ndan Kırmızı Oda’ya flaş transfer!


Gündem 16.06.2021 10:30:00 0
Masumlar Apartmanı’ndan Kırmızı Oda’ya flaş transfer!

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin sezon finali bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizinin 42. bölümünde TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanının Gülbeni Merve Dizdar, Kırmızı Odaya konuk oluyor.

TV8in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 18 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek olan 42. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinde, TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden sürpriz bir isim konuk olacak.

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Babası Vahitin ölümünden sonra Mitranın babasının yasak aşkı olduğunu öğrenen Zafer, eşine geri dönme kararı alıyor. Karısıyla el ele tutuşarak Doktor Hanıma gelen Zafer, karşısında Mitrayı görüyor.

Ciddi psikolojik hastalıkları olduğu bilinen Gülben, Esatın annesinin istediklerini yapmak için tedavi olmaya karar veriyor. Bunun için harekete geçen Gülben, yardım almak için Doktor Hanımın kliniğine gidiyor.

Kırmızı Oda dizisinde Gülbenin hikayesinin yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor.


Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut'tan heyecalandıran işbirliği Can Ozan ve Dolu Kadehi Ters Tut'tan heyecalandıran işbirliği
Başkan Büyükkılıç, Horsana Çayırı'nda yağmur ve şükür duasına katıldı Başkan Büyükkılıç, Horsana Çayırı'nda yağmur ve şükür duasına katıldı
Milas Belediyesi, 23 Nisan’ı yüzme şenliği ile kutladı Milas Belediyesi, 23 Nisan’ı yüzme şenliği ile kutladı
NEVÜ Turizm Fakültesi öğrencileri Kayaşehir’i gezdi NEVÜ Turizm Fakültesi öğrencileri Kayaşehir’i gezdi
İzmit'teki resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu  İzmit'teki resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu