MATSO Başkanı Ahmet Boztaş son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş toprağa verildi. Cenaze töreninde MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Ahmet Boztaş'ın tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü.


Gündem 4.05.2021 19:14:00 0
MATSO Başkanı Ahmet Boztaş son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş'ın cenazesi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morgundan alınarak, Manavgat'a götürüldü.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ın cenazesi Manavgat'a götürüldü

Ahmet Boztaş için MATSO binası önünde yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile çalışanlardan helallik istendi. Boztaş'ın cenazesi, daha sonra Hisar Mezarlığı'na getirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen cenaze törenine; AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, siyasi partilerin ilçe başkanları, Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Mücahit Tatar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Borsası Başkanı Ali Çandır, MATSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Boztaş'ın yakınları ve sevenleri katıldı.

BAŞKAN YARDIMCISI TABUTA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

Cenaze namazının kılınmasından sonra MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Ahmet Boztaş'ın tabutuna sarılarak, gözyaşı döktü. Arslan'ı, Kaymakam Yiğit teskin etti.

Ahmet Boztaş'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Hisar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 


Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor Bursa Büyükşehir'de yaz stajı başvuruları alınıyor
Nilüferli karateciler madalyalarla döndü Nilüferli karateciler madalyalarla döndü
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada Bünyamin Çiftçi, vatandaşlarla bir arada