Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Didim’de başladı


Gündem 4.06.2021 10:00:00 0
Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları Didim’de başladı

“Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” projesinde Kültür Sanat muhabirleri 3-5 Haziran tarihlerinde Efeler diyarı Aydın’ın Didim ilçesinde bir araya geldi.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Anadolu’nun çeşitli illerinden Aydın’a gelen Kültür sanat muhabirleri, Ege’nin incisi ve Efeler diyarı Aydın’da Türkiye’nin gözde turizm bölgelerinden birisi haline gelen Didim’de toplandı. Didim Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinliğin açılış toplantısı 3 Haziran Perşembe akşamı saat 19.00’da Didim Asel Otel’de  gerçekleşti.

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir  açılış konuşmasında; “Turizmi 81 vilayete yayma ve ülkemizin eşsiz kültürel mirasını milletimize hakkıyla tanıtma hedefiyle düzenlediğimiz bu etkinliklerimizi son iki yıldır da Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları adı altında yapmaktayız. Projemizde amacımız, keşfedilmeyi bekleyen tarihi ve kültürel değerlerimizi Kültür Sanat muhabirleri vasıtasıyla yerinde görüp medya yoluyla ülkemizin dört bir yanına duyurmaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığımızın üstün gayretleriyle Kültür, Sanat ve Turizm alanında yürüttükleri çalışmalara bir nebze de olsun katkı sunabilmektir gayemiz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı" Şadi Özdemir: "Kentsel dönüşüm bölgesel yapılmalı"
Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu Başkan Altay Karapınar ve Ereğli’de vatandaşlarla buluştu
Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak? Yeniden Refah Partisi, Bursa'da ne yapacak?
KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı