Mehmet Aydın’ın abisi gözaltına alındı


Gündem 8.07.2021 20:30:00 0
Mehmet Aydın’ın abisi gözaltına alındı

Çiftlik Bank soruşturmasında tutuklanan Mehmet Aydının abisi Fatih Aydın gözaltına alındı. Birçok suçtan aranan Fatih Aydını teslim almak üzere bir ekip Uruguaya hareket edecek.

TRT Haberde yer alan habere göre, Fatih Aydın, Uruguayın başkenti Montevideoya 80 km mesafede bulunan Canelones Bölgesinde, Uruguay Federal Polisi tarafından yapılan baskında yakalandı.

Fatih Aydının yakalanmasının ardından İnterpol Daire Başkanlığınca iade süreci başlatıldı. Aydını teslim almak üzere bir ekip, kısa süre içinde Uruguaya hareket edecek.

Fatih Aydın, “Bankacılık Kanununa Aykırılık”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama, Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı” gerekçesi ile aranıyordu.


Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi  
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki! Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti