Memduh Büyükkılıç’tan Kayseri Şeker çıkarması


Gündem 12.06.2021 08:30:00 0
Memduh Büyükkılıç’tan Kayseri Şeker çıkarması

Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı Kayseri Şeker’de ziyaret ederek, övgü dolu açıklamalarda bulundu. Ziyaret sırasında Develi Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile de bir araya gelen Büyükkılıç, taşıyıcıların sorunlarını dinleyip, çözüm yolları konusunda ilgili yetkililer ile görüş alışverişinde bulundu. 

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Şeker Göl Tesislerinde, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile bir araya gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada Başkan Akay’a destek için ziyarette bulunan Develi Taşıyıcılar Kooperatifi Yöneticileri ve Üyeleri ile birlikte bir süre görüş alış verişinde bulundu. 

Başkan Büyükkılıç; Kayseri Şeker’in Kayseri’nin büyük bir gururu ve markası oluğunu ifade ederek, Başkan Akay’ın başarılı çalışmalarını görüp duyduklarını ve takdirle takip ettiklerini söyledi. Büyükkılıç, deneyimi ve birikimi ile devlet tecrübesi olan Başkan Akay’ın, hayırlı hizmetlerinin devamını diledi. 

ÇİFTÇİNİN DOSTU, YÜZ AKIMIZ KAYSERİ ŞEKER

Kayserinin gururu ve önemli bir markası olan Şeker Fabrikasının yapmış olduğu çalışmaları görmek, duymak ve bir selam vermek için Hüseyin Akayı ziyaret ettiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Kendisine, memleketimiz için Cenab-ı Allah’tan güzel ve hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyoruz” dedi.

BAŞKANIMIZIN YAKINLIĞINI, DESTEĞİNİ HER ZAMAN EN ÜST SEVİYEDE HİSSEDİYORUZ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise Başkan Büyükkılıç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kayserimizin şehr-i emini, değerli büyüğümüz ve Başkanımız, Kayseri Şeker’e teşrif ettiler. Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde Genel Kurul aşamasına geçildi, bu nedenle çiftçilerimizin yoğun ziyaretleri oluyor. Kayseri Şeker’e sahip çıkmak hem çiftçilerimizin, hem de değerli büyüklerimizin ile bizlerin bir görevi olduğunu görüyoruz” diye konuştu.


Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu Alas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor
Edirne'de 7 terörist yakalandı! Edirne'de 7 terörist yakalandı!
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi