Memduh Büyükkılıç’tan Kayserispor kongresinde


Gündem 28.06.2021 08:30:00 0
Memduh Büyükkılıç’tan Kayserispor kongresinde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Berna Gözbaşı’nın güven tazelediği Kayserispor Olağan Genel Kurulu’nda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Başkan Memduh Büyükkılıç, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulu’nda Kayserispor’un şehrin çok önemli bir değeri olduğuna işaret ederek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin önemine vurgu yaptı. Kayseri’nin değerleri olduğunu kaydeden ve örnek olarak Mimar Sinan’ı, Erciyes’i ve Kayserispor’u gösteren Başkan Büyükkılıç, “Sadece teşekkür etmek, sadece dua etmek yetmez. Bunun yanında mali destekte mutlaka olmazsa olmazı. Şimdi şehir olarak bizim sıkıntımız yok. Cami diyoruz, okul diyoruz, sağlık ocağı diyoruz. Destek buluyoruz. Ama spor denilince biraz sıkıntıya giriyoruz. Demek ki güven sıkıntısı mı vardı” dedi.


Divan Başkanlığı’nı Yılmaz Büyüknalbant’ın yaptığı ve Berna Gözbaşı’nın güven tazelediği genel kurula, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Milletvekili Baki Ersoy, CHP Milletvekili Çetin Arık, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve bazı ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli ve delegeler katıldı.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı