Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu açıkladı! Berat Albayrak'ın hamlesi milat olmuş


Gündem 24.04.2021 01:47:00 0
Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu açıkladı! Berat Albayrak

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, A Haber ekranlarından gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin mevcut altın rezervinin 720 ton olduğu söyleyen Şahap Kavcıoğlu, Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı döneminde gerçekleştirdiği hamlenin altın rezervinin kısa sürede 120 tondan 720 tona yükselmesine vesile olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, A Haber özel yayınında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Merkez Bankası rezervlerinin hiç olmadığı kadar iyi durumda olduğunu belirten Kavcıoğlu, "Rezervlerin yapısı değişmiştir Türkiye'de. Yıllardır 120 tonu altını vardı Türkiye'nin, 2012'den başlayıp 2019 ve 2020'de Türkiye 710 ton altına çıktı. Türkiye'nin şu an Merkez Bankası rezervlerinde 710 ton altın rezervi var." dedi.


Kayseri'de çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler Kayseri'de çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler
ABD'li heyet Türkiye'de ABD'li heyet Türkiye'de
Depremzade öğrenciye veda etkinliği  Depremzade öğrenciye veda etkinliği 
Ece Seçkin'den Türkiye'de bir ilk Ece Seçkin'den Türkiye'de bir ilk
ISUBÜ Doğa ve Orman Okulu Projesi Çeşitli Etkinliklerle MEB Öğretmenlerine Tanıtıldı ISUBÜ Doğa ve Orman Okulu Projesi Çeşitli Etkinliklerle MEB Öğretmenlerine Tanıtıldı