Meteoroloji’den sağanak uyarısı!


Gündem 25.07.2021 09:00:00 0
Meteoroloji’den sağanak uyarısı!

Marmaranın doğusu, İç Ege ile Orta ve Doğu Karadenizde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmaranın doğusu, İç Ege, Batı Akdenizin iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Orta Karadenizin kıyı kesimleri ile Eskişehir, Bolu, Düzce,Sinop, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli kıyıları ve Çanakkalenin doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul ve Kırklarelinde sabah saatlerinde, Çanakkale ve Kocaelide ise öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde biraz artacağı, İç Egede biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah
Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...