MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ'DEN KADİR GECESİ MESAJI


Gündem 8.05.2021 16:45:00 0
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; Kadir Gecesi dolayısı ile mesaj yayınladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; 


“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kur’an-ı Kerim’in indirildiği, aynı zamanda hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah’ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir. Bu duygu ve düşünceler ile bu gece yapacağımız duaların kabul, ibadetlerimizin makbul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor