MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR, ÇİFTÇİLERİN VE ESNAFLARIN SESİNE KULAK VERDİ


Siyaset 6.05.2021 03:26:00 0
MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR, ÇİFTÇİLERİN VE ESNAFLARIN SESİNE KULAK VERDİ

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR, ÇİFTÇİLERİN VE ESNAFLARIN SESİNE KULAK VERDİ


Her zaman hemşehrilerimizi dinlemeye ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tam kapanma döneminde çiftçi ve pazar esnaflarımız şahsımı arayarak mahsullerinin ve ürünlerinin ellerinde kaldığını ve mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde bizlere talepleri olduğunu belirtmişti.

Bu mağduriyetlerin giderilmesi için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Ayşe Ayşin Işıkgece ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 8 ve 15 Mayıs tarihlerine denk gelen cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sebze/meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri açık olacak. Vatandaşların yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. Alınan kararın çiftçimize, pazarcılarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

KÜÇÜK ESNAFLARIMIZIN TALEPLERİNİ DE İLETTİK

Ayrıca zincir marketlerde kapanma sürecinde satışı yasaklanan ürünlerin kapanma sonrası da satışının yasaklanmasının küçük esnafımız için hayati öneme sahip olduğunu da Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'a ilettik.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu