Milli basketbolcu Berkan Durmaz öğrencilerle buluştu

A Milli Basketbol Takımı ve Tofaş Spor Kulübü oyuncusu Berkan Durmaz, Bilfen Bursa Liseleri öğrencileriyle çevrim içi söyleşide bir araya gelerek, disiplin ve başarı konusunda tavsiyelerde bulundu.


Gündem 14.04.2021 13:00:00 0
Milli basketbolcu Berkan Durmaz öğrencilerle buluştu

BURSA (İGFA) - Öğrencilerini akademik eğitimin yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da tam donanımlı yetiştirmeyi hedefleyen Bilfen Liseleri, düzenledikleri söyleşilerle alanında uzman isimleri öğrenciler ile buluşturmaya devam ediyor. Öğrencilerine sporun her dalını sevdirmeyi amaçlayan Bilfen Liseleri bu kapsamda A Milli Basketbol Takımı ve Tofaş Spor Kulübü oyuncusu Berkan Durmaz’ı online bir söyleşide öğrencileriyle buluşturdu.

Bilfen Bursa Liseleri Uygulamalı Dersler Zümre Başkanı Furkan Ağaçayak moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide deneyimli basketbolcu; spora nasıl başladığını, okul ile sporun bir arada yürümesi için neler yaptığını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan yıldız oyuncu maç öncesi ritüelleri, boş zaman aktiviteleri, A Millî takıma seçildiğinde hissettikleri gibi özel konularda da öğrencilerin sorularını cevapsız bırakmadı. "Gün geldi kulüpte uyudum, gün geldi gece 01.00’de şut antrenmanı yaptım. Tofaş Spor Kulübü benim gerçek anlamda 2. evim” diyen milli basketbolcu son olarak hem eğitim de hem de sporda disiplinli ve çok çalışmanın başarıyı getirdiğini belirtti ve Bilfen öğrencilerinin eğitim konusunda çok şanslı olduklarını ve hedefleri doğrultusunda çalışmaktan vazgeçmemelerini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı