Gündem

Gündem Haberleri

Minik Hira, Anıtkabire kavuştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın daveti üzerine Hakkariden Ankara’ya gelen Hira Karahan, hayalini kurduğu Anıtkabiri ziyaret etti.


Gündem 30.03.2021 16:30:00 0
Minik Hira, Anıtkabire kavuştu
ANKARA (İGFA) - Hakkaride kızını Ankaraya getirecek durumu olmayan Mehmet Şerif Karahanın kızına kardan Anıtkabir yapması ile gündeme gelen minik Hira, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akarın davetlisi olarak bugün hayalini gerçekleştirdi. Ankarada Aslanlı Yolda yürüyerek Atatürkü ebedi istirahatgahı Anıtkabirde ziyaret eden 9 yaşındaki Hira Karahan ve ailesi, mozole önünde saygı duruşunda bulunarak Atatürke olan sevgisini de dile getirdi. Hakkariye döndüğünde arkadaşlarına Anıtkabiri anlatacağını söyleyen Hiranın fotoğraflarını da Milli Savunma Bakanlığı, "Atatürkü çok seven minik Hiramız Anıtkabirde" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK