Gündem

Gündem Haberleri

Minikler Palandökende yarıştı

Türkiye Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Alp Disiplini Minikler Festivali Erzurumda yapıldı.


Gündem 15.03.2021 17:00:00 0
Minikler Palandökende yarıştı

ERZURUM (İGFA) - Erzurumda düzenlenen Alp Disiplini Minikler Festivalinde yaş kategorilerine toplam 102 sporcu katıldı. Müsabakalar yoğun kar yağışı altında Palandöken Kayak Merkezinde gerçekleştirildi.

Heyecanlı müsabakaların sonunda 2014 doğumlu bayanlarda Eylül Duman, 2014 doğumlu Erkeklerde Efe Orhon, 2013 doğumlu bayanlarda Sare Özdemir,  2013 doğumlu erkeklerde Rüzgar Atilla, 2012 doğumlu bayanlarda Derin Özgüner, 2012 doğumlu erkeklerde Utku Demir Kanber, 2011  doğumlu bayanlarda Feriha Defne Çelebi ve 2011 doğumlu erkeklerde Ali Budak altın madalyanın sahibi oldu. 

Dereceye giren minik sporculara madalyalarını Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, Başkanvekilleri Canip Karakuş, Cafer Nuroğlu, Yönetim kurulu üyeleri Tarkan Soyak, Serkan Taş, teknik kurul üyeleri ve kulüp temsilcileri tarafından verildi.  


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı