Mudanya Esnaf Kredi Kefalet’te Başkan İlhan, aday ekibi tanıttı


Gündem 28.06.2021 16:30:00 0
Mudanya Esnaf Kredi Kefalet’te Başkan İlhan, aday ekibi tanıttı

Bursada Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, birleştirilmiş mali yıl ve seçimli genel kurulu için esnaf ortaklar 8 Temmuzda sandık başına gidiyor. 5 adayın yarışacağı seçimlerde mevcut Başkan Tahamül İlhan da göreve yeniden talip.

BURSA (İGFA) - Bursanın Mudanya ilçesinde 8 Temmuzda yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını duyuran Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan, üç yıllığına iş başına gelecek olan aday yönetimini de basına tanıttı.

Amaçlarının istikrarlı, güvenilir ve plasman sıkıntısı çekmeyen kooperatifi maceralara kapılmadan emin adımlarla geleceğe taşımak olduğunu belirten Başkan İlhan, işine sahip çıkan yönetimle yeni dönemde de göreve devam etmek istediklerini söyledi. Kooperatifi riske atmadan geleceğe taşımak hedefinde olduklarını kaydeden Başkan İlhan, "Kooperatifimiz bize büyük bir emanet. Yapacaklarımız, bugüne kadar yaptıklarımızın teminatıdır" dedi.

Aday ekibini tanıtan Başkan Tahammül İlhan; yeni dönemde Nedim Erzan, Şaban Doktur, Yusuf Ünal ve Arif Cangülden oluşan yönetim ile Orhan Kaynar ve Kazım Demirin denetlemede asil listede yer alacağını belirtirken, yedeklerde ise Mümin Bozoğlu, Zafer Keçici, Turgay Tuygun, Orhan Kaya, Mustafa Gençay, Ertan Kuş ve Nazım Ayyıldızın olacağını açıkladı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı