Mudanya Esnaf Odası’ndan kesintisiz hizmet dönemi


Gündem 7.07.2021 09:30:00 0
Mudanya Esnaf Odası’ndan kesintisiz hizmet dönemi

Bursanın Mudanya ilçesinde pandemi süresince tedbiren mesai saatlerini kısıtlayan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir saatlik öğle tatilini kaldırırken, çalışma süresini de süresini de yarım saat uzattı.

BURSA (İGFA) - Mudanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, öğle molasını da mesai saatleri içine dahil ederek saat 08:30dan 17:30a kadar kesintisiz hizmet vermeye başladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertan Abdulazizoğlu, mesai saatleriyle ilgili esnafa kesintisiz hizmet kararını personelin nöbetleşe olarak çalışmalarını planlayarak hayata geçirdiklerini söyledi. Sabah saat 08:30da başlanan mesaide daha önce öğle molası olan 12:00-13:00 saatlerinde de esnafa hizmet vereceklerini duyuran Başkan Abdulazizoğlu, Odanın kapanış saatini de 17:00den 17:30a uzattıklarını açıkladı.

Abdulazizoğlu, esnaflarımıza vakit kazandırması, ticari faaliyetlerine ara vermeden oda işlemlerini yapabilmesini amaçladığımız yeni mesai saatlerinin esnafımıza hayırlı olmasını diledi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı