Muğla’dan yangınlara karşı uyarı!


Gündem 17.07.2021 13:30:00 0
Muğla’dan yangınlara karşı uyarı!

Bayram tatili nedeniyle nüfusu 3 milyona ulaşan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi, sigara izmariti, mangal, anız gibi yangına sebebiyet verebilecek konularda vatandaşların daha duyarlı olmalarını istedi.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında yaşanan orman ve anız yangınlarına karşı bayram tatiline gelen vatandaşları uyardı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle nüfusu yaklaşık 3 milyona ulaşan Muğla’da, olası yangınların yaşanmaması için vatandaşların sigara izmariti, mangal, anız gibi yangına sebebiyet verebilecek konularda dikkatli olmalarını istedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Yaktığınız her ateşte canlıları düşünün” denilirken İtfaiye Dairesi Başkanlığının 6 aylık süre içerisinde 850 anız yangınına müdahale ettiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi, ateş yakan herkesin sorumlu davranması yangınlara karşı büyük önem gerektirdiğini belirterek, "Vatandaşlarımız, bu tip durumlara dikkat ederse istemediğimiz yangınlarla karşılaşmayız. Olası bir durumda ise 112 Acil Çağrı Merkezinden itfaiyeye, idari ve adli mercilere haber vermeleri önemle rica olunur" çağrısında bulundu.


TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha