Muğla’nın millisi dünya şampiyonluğuna hazırlanıyor


Gündem 26.05.2021 17:00:00 0
Muğla’nın millisi dünya şampiyonluğuna hazırlanıyor

Slovenya’nın Catez kentinde düzenlenen Avrupa Okçuluk Gençlik Kupası’nda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin milli okçusu Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü Antrenörü Dr. Ejder Sözen ile birlikte ziyaret eden Emircan Haney, kendilerine vermiş oldukları destekler nedeniyle Başkan Gürün’e teşekkür etti.

18 ülkeden 220 sporcunun katıldığı yarışmada Milli Takım adına yarışan Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu Emircan Haney, “Sıralama atışlarını 3. sırada tamamlayarak elemelere 3. sıradan girdim. Elemeler sonucunda finale kadar yükseldim ve altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldum. Hedeflerim arasında Ağustos ayı içerisinde Polonya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası var. Orada da tekrar bireysel derece yaparak Muğla’yı çok iyi şekilde temsil ederek gururlandırmak istiyorum. Arkamda durdukları için Başkanımız Dr. Osman Gürün’e ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor kulübüne teşekkür ederim" dedi.

Başkan Gürün, Emircan ve tüm takım arkadaşları ile tek tek gurur duyduğunu belirterek; "Muğla’mıza ve ülkemize bu gurur yaşattıkları için teşekkür ediyor, dünya şampiyonasında da ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı