Muğla Seydikemerde kadın esnaflara ziyaret

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, odaya kayıtlı 210 kadın esnafın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.


Gündem 9.03.2021 15:00:00 0
Muğla Seydikemerde kadın esnaflara ziyaret

MUĞLA (İGFA) - Karadere Mahallesi’nden Bekçilere, Söğütlüdere’den Arsa’ya kadar geniş bir coğrafyada yer alan kadın üyeleri ziyaret eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, kadın üyeleri evlerinde ve işyerlerinde ziyaret etti. Pandemi dolayısıyla kurallarına uygun gerçekleşen ziyretlerde Başkan Sağır, kadın esnafların sorunlarını da dinledi. Oda Başkan Harun Sağır, kadınların her zaman başlarının tacı olduğunu belirterek, "Ailevi sorumluluklarının yanı sıra esnaflık da yapıyor olmaları yüklerini daha da arttırıyor. Bizler de her zaman olduğu gibi onarın yanın da olmaya gayret gösteriyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.