Gündem

Gündem Haberleri

Muğla Yılın Engelsiz Şehri oldu

14 Büyükşehir’den biri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, sağlık, ulaşım, çevre ve diğer alanlarda ortaya koyduğu projelerle ulusal kategorilerde ve yarışmalarda 8 ödül kazandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi en son “Yılın Engelsiz Şehri” seçildi.


Gündem 1.04.2021 14:30:00 0
Muğla Yılın Engelsiz Şehri oldu
MUĞLA (İGFA)- Türkiye’nin en prestijli ve ciddi ödülleri arasında yer edinen ve düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını kutlayan Ardahan’da gerçekleştirilen Şehir Ödülleri töreninde Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de ilk olan Kısa Mola hizmeti, engelsiz plajları, engelsiz izci projesi, engelli nakil ve evde bakım hizmetleri ile Yılın Engelsiz Şehri seçildi.

GURUR DUYDUK Eşsiz ve doğal güzellikleri ile Muğla’nın dünyanın ve Türkiye’nin en özel şehirlerinden biri olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bu şehre kazandırdıkları hizmet ve projelerin ödüllendirilmesinin kendilerini gururlandırdığını ve en büyük ödülün hemşehrilerinin mutluluğu olduğunu belirtti.

EŞSİZ ARMAĞAN

Hizmetlerin saygın ödül törenlerinde, yarışmalarında ödüllendirilmesi, Muğla’nın ödüller kazanması kendilerini ayrıca gururlandırdığını ifade eden Başkan Gürün, "Kazandığımız ödülleri 13 ilçemizde, 569 mahallemizde yaşayan hemşehrilerimize ve bu eşsiz şehre armağan ediyoruz. Muğlamız için çalışmaya, hizmetler üretmeye en önemlisi de bu şehri tüm güzellikleri ile koruyarak geleceğe taşımaya devam edeceğiz" dedi.

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı