Muharrem İnce’den gençlere ücretsiz ve hızlı internet sözü


Gündem 18.06.2021 18:30:00 0
Muharrem İnce’den gençlere ücretsiz ve hızlı internet sözü

Partisinin il başkanlığının açılışı için Bursaya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Mudanyada gençlere seslendi. İnce, "Bizim iktidarımızda internet ücretsiz ve hızlı olacak"

BURSA (İGFA) - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Türkiyede ikinci ilçe başkanlığı hizmet binasının açılışını Bursanın Mudanya ilçesinde gerçekleştirdi.

CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLACAĞIM AMA..

Vatandaşlara seslenip hükümet ve muhalefeti eleştiren Muharrem İnce, 50+1i Türkiye, Memleket Partisini birinci parti yapacağını öne sürerek, Cumhurbaşkanı adaylığı konusuna da değindi. "Memleket Partisinin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" diye soran İnce, "Vallahi üyeleri belirleyecek. Muharrem İnce sen aday olacak mısın? Evet, ben aday olacağım! Ama bakarsın başka bir vatan evladı çıkar, belli mi olur? Birlikte güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Mudanyaya Kurucu İlçe Başkan olarak bir hafta önce ataması yapılan Hasan Yıldırımın kısa sürede parti binasını oluşturarak, örgütlenmeye hız verdiklerinin altını çizen Genel Başkan İnce, gençlere seslendi. Türkiyenin gündemini gençlerle konuşarak belirleyeceklerini belirten İnce, "Memleket Partisi iktidarında internet, hızlı ve ücretsiz olacak. Avrupanın en pahalı ama en yavaş interneti bizde, bunu gençlerle değiştireceğiz" dedi. İnce, gençlere güzel hayaller kurduracaklarını belirterek, 30 yaşı aşmamış gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Açılış ile birlikte CHPden istifa ederek Memleket Partisine katılan genç meclis üyesi Mehmet Ere de başarılar dileyen İnce, "Dikkatli çalışıyorsun önümüzdeki dönem burada belediyeyi alıyoruz" dedi. Halkı ve esnafı selamlayan İnce, Balıkesire hareket etti.


İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler
Başkan Yazıcı’dan tarafsızlık ve dürüstlük yemini Başkan Yazıcı’dan tarafsızlık ve dürüstlük yemini
Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı