Muharrem İnceye, Bakan Kocadan geçmiş olsun telefonu

CHP ile yollarını ayırıp yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Muharrem İnce, COVID-19a yakalandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.


Gündem 12.04.2021 09:30:00 0
Muharrem İnceye, Bakan Kocadan geçmiş olsun telefonu
BURSA (İGFA) - CHPden ayrıldıktan sonra Memleket Hareketi olarak yola çıkan ve yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Muharrem İncenin COVID-19 testi pozitif çıktı. Memleket Hareketi Mudanya sayfasının Facebook hesabından yapılan paylaşımda, şoförünün pozitif çıkması üzerine Muharrem İncenin test yaptırdığı ve kendisinin de pozitif çıktığı ifade edilirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Kocanın İnceyi arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi. Paylaşımda ayrıca, İncenin eşi Ülkü İncenn testinin ise negatif çıktığı duyuruldu.
“Engelleri Değil, Engelleyen Bakışı Aşacağız” Burdur Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında engelli çiftçilere verdikleri desteği vurgulayarak, daha kapsayıcı bir tarım ortamı için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Burdur Karaseki köyü’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelindi Burdur Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Faruk Daşdöner: “yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Değişimi ve gelişimi birlikte yapalım” diyerek meslektaşlarından destek istedi.
712 Hâkim, 492 Cumhuriyet Savcısı ve 147 İdari Hâkim Göreve Başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün göreve başlayan 712 hâkim, 492 cumhuriyet savcısı ve 147 idari hâkimi tebrik ederek, kadınların kamu bürokrasisinde daha görünür hale geldiğini vurguladı.
Antalya temsilciliği, tecrübeli gazeteci Selami Şahin’e emanet TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Antalya İl Temsilciliğinin deneyimli gazeteci Selami Şahin liderliğinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.