Muharrem İnceye, Bakan Kocadan geçmiş olsun telefonu

CHP ile yollarını ayırıp yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Muharrem İnce, COVID-19a yakalandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.


Gündem 12.04.2021 09:30:00 0
Muharrem İnceye, Bakan Kocadan geçmiş olsun telefonu
BURSA (İGFA) - CHPden ayrıldıktan sonra Memleket Hareketi olarak yola çıkan ve yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Muharrem İncenin COVID-19 testi pozitif çıktı. Memleket Hareketi Mudanya sayfasının Facebook hesabından yapılan paylaşımda, şoförünün pozitif çıkması üzerine Muharrem İncenin test yaptırdığı ve kendisinin de pozitif çıktığı ifade edilirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Kocanın İnceyi arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi. Paylaşımda ayrıca, İncenin eşi Ülkü İncenn testinin ise negatif çıktığı duyuruldu.
PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.
Serik Futbol A.Ş.’de iftar buluşması: Başkan Doğan’dan açıklamalar Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Futbol A.Ş., kulüp başkanı Cenk Doğan ve CEO Barış Güçlü ev sahipliğinde, kulüp tesislerinde iftar yemeği düzenledi. Etkinliğe taraftar gruplarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Başkan Doğan, sezon başından
Isparta Basını yasta: Bülent Gülçimen vefat etti Isparta basınının sevilen ismi Bülent Gülçimen (56), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mesleğine tutkuyla bağlı olan Gülçimen’in vefatı, ailesi, dostları ve basın camiasında derin üzüntü yarattı.
Futbolda haftanın maç takvimi Türkiye’de profesyonel futbol liglerinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre; Süper Lig’de 24, 1. Lig’de 28, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26, Beyaz Grup’ta 28 ve 3. Lig’de 23. hafta karşılaşmaları
Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl