MÜSİAD Sakarya’da genel kurulunu gerçekleştirdi


Gündem 29.06.2021 10:30:00 0
MÜSİAD Sakarya’da genel kurulunu gerçekleştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MÜSİAD Sakarya’nın 19. Genel Kurul Toplantısına katıldı.

SAKARYA (İGFA) - MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın katıldığı genel kurulda AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, il müdürleri, MÜSİAD üyeleri ve davetliler yer aldı.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, MÜSİAD’ın kurulduğu günden bu yana sadece şehirlerin ve ülkenin kalkınması için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, daha çok üretmeye ve çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Program MÜSİAD’da 10 ve 20 yılını dolduran üyelere plaket takdimi ile devam etti.

Sakarya’nın pek çok avantaja ve potansiyele sahip şehirler arasında yer aldığına işaret eden Başkan Ekrem Yüce,             "Sakarya’nın Avrupa ve Asya kıtasının buluştuğu noktada yer alması, Karadeniz’e kıyısı olması, ülkemizin en önemli iki şehrine olan konumu, coğrafya ve iklim konularındaki değişkenliği, mevcut ulaşım ağlarının hepsine entegre yapısı ve bünyesinde barındırdığı farklı kültürler ve milletler sebebiyle çeşitli ve çok özellikli bir şehir” dedi.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya hem endüstriyel hem de tarımsal alanda üretim yapan bir şehir olduğuna dikkat çekerek, şehrin dünyayla rekabet eder hale geldiğini belirtti. Altuğ, Organize sanayi bölgelerimize yenilerini eklemek için çalıştıklarını ifade ederek, "Bugün OSB’lerimizde 185 bin çalışan Sakaryalı kardeşimiz var. Rekabet etmeye, ülkemizi ve şehrimizi kalkındırmaya, vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak için üretmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Sakarya rekabetçi şehirler arasında üst sıralarda yer alıyor

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak ve daha fazla insana dokunmak adına çalıştıklarını ifade ederek, “Sakarya’da olmaktan mutluluk duyuyorum. Marmara bölgesinin bereketli toprakları olan, gelişmiş sanayisiyle öne çıkan Sakarya, rekabetçilik anlamında şehirlerimiz arasında üst sırada yer alıyor. 99 depremiyle yara alan şehir ekonomisi büyük bir toparlanma yaşadı. Yatırımlarla büyüme sağladı. Sanayideki atılımları dikkat çeken Sakarya, tecrübeli ve nitelikli istihdamı, lojistik konumu ile avantajlarıyla öne çıkıyor" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı