Müzik Yarışması’nda Bursa’dan finale kalan okullar belli oldu


Gündem 16.06.2021 11:30:00 0
Müzik Yarışması’nda Bursa’dan finale kalan okullar belli oldu

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen "Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu" ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışmasında Bursa’dan finale kalan okullar belli oldu.

BURSA (İGFA) - Türkiye On-Line Müzik Yarışmasına bin 700 başvuru arasından finale kalan Bursalı öğrenciler, büyük bir başarıya imza atarak 158 finalist arasına adını yazdırdı.
"Grup" dalında Atatürk Anadolu Lisesi, Özel 3 Mart Halil Güleç Fen ve Anadolu Lisesi, Özel Bursa Büyük Koleji & Ertuğrul Gazi Anadolu lisesi & Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Rasim Şahinkaya Anadolu ve Fen Lisesi, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, "Beste" dalında Hatırlatma isimli bestesiyle Özel Bursa Büyük Koleji’nden Bilge Su Aydın, "Enstrüman" dalında Osmangazi Anadolu Lisesi’nden elektro gitarist Ayberk Güngör, "Bireysel Kız Solist" dalında Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi’nden Nurefsan Kaya, "Bireysel Erkek Solist" dalında Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi’nden Onur Cem Altuntaş Bursa’dan finale kalan isimler oldu.
Bursalı liseliler için 14 Haziran’da POWERAPP mobil uygulamasında başlayan final oylaması, 25 Haziran’a kadar devam edecek. Toplam 158 performans arasından ilk üçe girenler belirlenirken, Grup-İcra dalında birinci olan okula İpana tarafından tam teçhizatlı müzik stüdyosu kurulacak, tüm dallarda dereceye giren okullara ve öğrencilere para ödülleriyle birlikte, sürpriz hediyeler verilecek.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.