OHAL tedbirleri bir yıla indiriliyor


Gündem 16.07.2021 17:30:00 0
OHAL tedbirleri bir yıla indiriliyor

OHAL tedbirlerinin uzatılmasına ilişkin torba teklifi revize ediliyor. Böylece, ek gözaltı sürelerinin ve kamu görevden uzaklaştırmaların uzatılma süresi 3 yıldan 1 yıla indirilecek.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan TBMMde basın toplantısı düzenledi. Turan, gözaltı sürelerinin 3 yıl daha uzaması ve kamu personelinin ihracında tanınan hakların 3 yıldan daha uzamasının gündemde olduğunu söyledi.

Toplumdan gelen demokratik talepleri değerlendiren bir parti olduklarını dile getiren Turan, TMSFnin kayyum yetkilerinin 3 yıl daha uzamak durumunda olduğunu, çünkü iş yoğunluğu olduğunu belirtti.

Turan, "Ancak terörle mücadele kapsamında gözaltı sürelerinin 3 yıl daha uzaması teklifini revize ederek 1 yıla indiriyoruz. Aynı şekilde kamu personelinin ihracı ile ilgili 3 yıl olan teklifimizi 1 yıla indiriyoruz. Bunu şu nedenle önemsiyoruz, CHP, AK Parti seçime OHALle gitmek istiyor dedi, AK Parti OHALi sevdi dedi. Bu aynı zamanda muhalefetin AK Parti seçimden korkuyor tarzı yaklaşımını da ortadan kaldırıyor" dedi.


Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor
AK Parti’de değişim beklentisi Gazeteci Zafer Şahin yazdığı yazıda önemli tespitlerde bulundu
Vali Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti Vali Gül'den İmamoğlu'na tebrik ziyareti
Yerlikaya duyurdu! Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı. Yerlikaya, trafikteki radar denetimlerinin önümüzdeki günlerde daha
FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi