OKAN FIRAT'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Gündem 12.05.2021 23:55:00 0
OKAN FIRAT

Tüm Kantin İşletmecileri İşveren Sendikası Genel Başkanı Okan FIRAT, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Buruk bir bayram yaşadıklarını belirten Fırat, şu ifadeleri kullandı: 

Mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu Ramazan Bayramı'nı ne yazık ki bu yılda buruk karşılıyoruz.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle sevdiklerimizden uzak geçirmek zorunda olduğumuz bayramın hüznünü yaşarken, bir yandan Suriye'den gelen şehit haberleri, diğer yandan İsrail'in ilk olarak Peygamber Efendimiz'in miraca yükseldiği, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya, ardından Filistin halkına düzenlediği saldırılar bizleri derinden yaralıyor. Bu kutsal günlerde insanlara, inançlara hiçbir saygısı olmayan İsrail'e lanet olsun. Bizler haklı davasında herzaman Filistin halkının yanında olmayı sürdüreceğiz.

Bu mübarek günlerin hürmetine başta Filistin olmak üzere tüm Müslüman coğrafyasında devam eden zulmün son bulmasını diliyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin, emekçilerin ve üyelerimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde, sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar geçirmeyi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 

Saygılarımla.

Açıklama yok.


TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha