Olimpik sporcu Hatice ringe çıkıyor


Gündem 23.07.2021 14:00:00 0
Olimpik sporcu Hatice ringe çıkıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Hatice Kübra İlgün Tokyo 2020de madalya mücadelesine 25 Temmuz Pazar günü çıkacak.

BURSA (İGFA) - Bursa ve Türkiyenin gururu, Büyükşehir Belediyespor Kulübünün milli taekwondocusu Hatice Kübra İlgün, Tokyo 2020de ilk turda Kosta Rikadan Neshi Lee Lindo Alvarez ile 25 Temmuz Pazar günü karşılaşacak.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün milli taekwondocusu Hatice Kübra İlgün, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarında madalya mücadelesine başlıyor.

Dev organizasyonda Bursa ve Türkiyeyi 57 kiloda temsil edecek milli taekwondocu, ilk turda Kosta Rikadan Neshi Lee Lindo Alvarez ile 25 Temmuz Pazar günü karşılaşacak. Yakaladığı başarılı performansı Tokyo 2020de de sürdürmek ve ülkemize madalya ile dönmek isteyen Hatice Kübra İlgün, Kosta Rikalı rakibiyle saat 06.20de karşı karşıya gelecek.

Kariyerinde Universiade şampiyonluğunun yanında Avrupa, Dünya ve Akdeniz Oyunları gibi organizasyonlarda gümüş madalyaları bulunan, ayrıca Olimpiyat oyunları kadar zorlu olan ve yılda 4 kez düzenlenen grand prix müsabakalarının hepsinde madalya kazanan tek Türk tekvandocu olan Hatice Kübra İlgün, Kosta Rikalı rakibini geçmesi halinde saat 09.20de ABDli Anastasija Zolotic ile Faslı Nada Laaraj maçının galibiyle karşılaşacak.


Kocasinan, taleplere anında yanıt veriyor Kocasinan, taleplere anında yanıt veriyor
Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
Konya'da eczane teknisyenlerinin işitme engellilerle iletişimi kolaylaştı Konya'da eczane teknisyenlerinin işitme engellilerle iletişimi kolaylaştı
İzmit emekçileri için hak arayışında! İzmit emekçileri için hak arayışında!