On kıta bir vatanın Bursa birinci ödüllendirildi

İstiklâl Marşının Kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Âkif ERSOYu Anma Günü" etkinlikleri çerçevesinde Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevrim içi slogan yarışması sonuçlandı.


Gündem 24.03.2021 14:30:00 0
On kıta bir vatanın Bursa birinci ödüllendirildi

BURSA (İGFA) - “İstiklâl Marşının Kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Âkif ERSOY"u Anma Günü” kapsamında MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Bursada “Vatan, Millet, Devlet, İstiklal ve Tarih” şuurunun yaşatılması amacıyla düzenlenen çevrim içi slogan yarışması sonuçlandı. "On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklâl" 2021 temasına uygun olarak düzenlenen yarışmada Osmangazi İMKB MTAL öğrencisi Ruveyda Dolgun, Bursa birincisi oldu.

Yarışmada Bursa’yı temsil eden Osmangazi İMKB MTAL öğrencisi Ruveyda Dolgun, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından katılım belgesi, şilt ve Mehmet Âkif’in ölümüz eseri Safahat ile ödüllendirildi. Başarılı öğrenci ödüllerini Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in elinden aldı.  

“Ezelden Ebede Parlayacak Bu Hilâl” sloganı ile başarılı olan Ruveyda Dolgun’a ödüllerini veren Sabahattin Dülger, “Başarılı öğrencimiz Rüveyda’yı ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimize rehberlik eden destek veren idareci ve öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı