Gündem

Gündem Haberleri

OPPOdan Reno5 modeli

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, Reno serisinin en yeni modeli Reno5i Türkiyede satışa sundu.


Gündem 28.04.2021 10:00:00 0
OPPOdan Reno5 modeli

İSTANBUL (İGFA) - Üstün performans özellikleri, ince ve hafif tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken OPPOnun yeni modeli Reno5, sektöre liderlik eden video özellikleriyle film çekme konusunda ilham verecek bir model olarak öne çıkıyor. Sektörde Yapay Zeka Vurgu Videosu özelliğine sahip ilk ürün olurken, 50W hızlı şarj, 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran gibi ileri teknolojilerin yanı sıra, şık ve hafif tasarımı Reno5i tüm dünyadaki trend belirleyiciler için mükemmelliyet ötesi.   

Reno5te 64MP arka dörtlü kamera düzeneği ve 44MP çözünürlüğünde bir ön kamera yer alıyor. Kameralar OPPOnun FDF Portre Video Sistemi ile destekliyor. Yüksek kaliteli portre video efektleri yaratmak için tasarlanan bu sistem geri planda çalışan Kalite Artırma Motoru ve Portre Algı Motorundan oluşuyor. Geleneksel merceklerle yakalanan ayrıntıları optimize eden yüksek kaliteli portre videoların çekilmesine olanak sağlıyor. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı